+36 30 906 8014 info.gepardcar@gmail.com

RÓLUNK

A kezdetek

Cégünk 2015-ben Ügyfelei legszélesebb spektrumú kiszolgálását tűzte céljául, amelyhez mai napig tartva magát szüntelenül elégíti ki a vásárlók igényeit.

Elkötelezettségünk 

Mindez egyértelműen megmutatkozik rugalmasságunkban, pontosságunkban és a kommunikációnkban. Hiszünk abban, hogy kedves Ügyfeleink minden problémája, kérése megoldható és ennek eleget is teszünk nap mint nap. Továbbá, hiszünk abban is, hogy a mennyiség soha nem mehet a minőség kárára. Minőségünkből nem engedünk, mivel ügyfeleink csak akkor vehetik át teljes nyugodtsággal bérautójukat, ha úgy érzik minden inputot megkaptak a részünkről és az összes terhet levettük a vállukról.

Most, hogy felvázoltuk cégünk filozófiáját, hadd menjünk bele a részletekbe és fejtsük ki, mi különböztet minket konkurenciáinktól és miért is tartjuk magunkat egy jó autókölcsönzőnek, itt Tatabányán.

Biztonság

Számunkra a legelső a prioritást az Ön személyes biztonsága élvezi. Cégünk autójavító részlege kiváló műszaki és esztétikai minőségben tartja autókölcsönzőnk flottáját. Így bérautóját mindig jól szervizelt állapotban és tisztán veheti át. Ezen kívül rendelkezünk 0-24 assistance szolgáltatással is, így probléma esetén azonnali segítségre számíthat. Sőt, végső megoldásként még bérautója kicseréléséről is gondoskodunk.

Rugalmasság 

Nem tudja megoldani, hogy nyitvatartási időn belül hozza vissza bérautóját? Szerencséjére mi nyitvatartási időn túl is tudjuk fogadni egy előre leegyeztetett időpontban. Nincs tisztában a különböző bérautó típusokkal? Tanácsot szeretne vajon melyik bérkocsink elégíteni ki legjobban igényeit? Élőben is szemügyre szeretné venni a választékunkat? Ezek egyike sem jelent nekünk gondot. Szívesen adunk tanácsot, mutatjuk meg élőben is kölcsönözhető autóink kínálatát és szabjuk igényeire szolgáltatásunkat.

Egyszerűen 

Nálunk hitelkártya és bankkártya nélkül is bérelhet gépjárművet. Hisszük, hogy így egy nagyobb vásárlóközönséget érhetünk el, akik ezáltal egyszerűbb módon tudnak autót bérelni. Így elkerüli azt a fáradalmat, hogy napokig ellenőrizze a bankszámláját, hogy vajon feloldották-e már az autókölcsönző a zárolást. Mi megbízunk ügyfeleinkben és a kauciót az autó átadásánál visszafizetjük a bérszerződés kondíciói szerint.

Tekintse meg szolgáltatásainkat! 

Válassza az Ön igényeire szabva szolgáltatásaink valamelyikét! Vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot és kérjen
EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Autómentő bérlés

Tréler bérlés

Ponyvás teherautó bérlés

Zárt teherautó bérlés

Utánfutó bérlés

Szállíttasson velünk!

Cégünk mind belföldön, mind pedig külföldön (egész Európa területén) vállalja autók szállítását profi csapattal, modern és megbízható gépekkel.

Árainkat és szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az ügyfeleink számára a legjobb és legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk biztosítani. A gépeinket, járműveinket, felszerelésünket folyamatosan ellenőrizzük és fejlesztjük.

Köszönjük a bizalmat! 

Elégedett ügyfeleink ajánlásával

Nagyon szépen köszönöm a segítségét. Az autókkal minden rendben volt. Minden úgy történt, ahogy megrendeltük. Ha legközelebb utazunk, autóbérléshez csakis Önöket választom. Sokkal jobb lenne ez az ország, ha minden cégnél ilyen korrekten intéznék az ügyeket. 

János

Minden rendben volt. Gyors gépkocsi átvétel és leadás volt a késői óra ellenére. A gépkocsi tiszta és jó műszaki állapotú volt.  

Balázs

Minden rendben volt, köszönjük. Egy remek, az igényeltnél jóval magasabb felszereltségű autót kaptunk kedvező áron. Az ügyintézés is rendkívül gyorsan és problémamentesen történt. (Ár/érték arány nagyon jó!) Elégedettségünket mi sem fejezhetné ki jobban, hogy őszi utunkra is Önökön keresztül bérelünk autót.

Gabriella

Kövessen minket a Facebook-on!

Kérdése van?

Bármely felmerülő kérdés esetén írjon az alábbi email címre,
illetve hívjon minket az alábbi telefonszámon!

Állunk rendelkezésére a hét minden napján!

Kapcslolatfelvétel